Inspiraatio

Decibel Sliding Door

Helppo asennus takaa tyytyväiset asiakkaat

Decibel liukuovi nyt saatavilla Suomessa ja ROCAn asiakkaat ovat aloittaneet uuden tuotteen myynnin ja asentamisen kohteissa. Lue alta tarkemmin ensimmäisistä kokemuksista.

Glaso OY

"Hinta-laatu -suhde on todella hyvä"

Hyvin laaja tuotevalikoima, hyvä hinta-laatu -suhde ja mahtavaa palvelua henkilökunnalta. Nämä ovat syitä, miksi suomalainen Glaso Oy on ROCA Industryn onnellinen asiakas. Lue yrityksen toimitusjohtajan haastattelu!

Medical

Taittokannattimet ratkaisevat haasteita lääketieteellisissä toimipaikoissa

Sairaalat, terveyskeskukset ja kuntoutuslaitokset ovat usein iso haaste heille, jotka haluavat kalustaa rakennuksen - ja vielä isompi haaste heille, jotka työskentelevät rakennuksissa. Rakennuksissa on usein pulaa tilasta ja siinä samassa rajatussa tilassa pitäisi potilaiden ja henkilökunnan päästä liikkumaan. Kun siihen lisätään vielä turvallisuusmääräykset ja se, että henkilökunnalle tärkeää on turvallisuus ja joustavuus, on päivänselvää, että sisätilan sisustussuunnittelu on todella hankalaa.

Timelapse

"ROCA:n pyyhkijäjärjestelmät eivät koskaan jätä pulaan"

Olet ehkä nähnyt näitä jo aiemmin - timelapse-videot eli ajastetut videot rakennustyömailta kuvaavat rakennusprojektin alusta loppuun kiehtovalla tavalla. Nämä videot ovat laadukasta työtä, joita tekevät ammattilaiset. Yksi ammattilaisten yritys on MK Timelapse, joka on ostanut tuulilasin pyykijäjärjestelmät ROCA:lta jo vuosien ajan.

Ikkunapainike, johon liittyy loputtomia käyttömahdollisuuksi

Ikkunapainike, johon liittyy loputtomia käyttömahdollisuuksia

Muistatko, millaista lapsena oli rakentaa LEGO-palikoilla? Samoista palikoista pystyi kokoamaan loputtomasti erilaisia malleja ja versioita. Sama koskee ikkunapainikkeitamme.

Mattamusta: helppo tapa tehdä veneilytarvikkeista muodikkaita

Mattamusta: helppo tapa tehdä veneilytarvikkeista muodikkaita

Vuosien varrella veneilytarvikkeet ovat kehittyneet pelkästään käytännöllisistä tarvikkeista myös esteettisesti miellyttäviksi. Vaikka veneilytarvikkeet voivat olla pieniä, niillä on suuri merkitys ja ne vaikuttavat merkittävästi veneen yleisilmeeseen. Et halua tinkiä veneesi ulkonäöstä – eikä sinun tarvitsekaan.

Täydellinen valinta kaikkiin tuulilaseihin

Täydellinen valinta kaikkiin tuulilaseihin

Tutustu ROCAn ainutlaatuiseen pyyhkijäjärjestelmään, joka sopii kaikkiin tuulilaseihin.

Kompaktisti uudella tavalla

Kompaktisti uudella tavalla

Sanonnan Less is More keksijän kerrotaan olevan arkkitehti Ludwig Mies van der Rohe. Nykyisin ilmaisu tarkoittaa kokonaista elämäntapaa, jossa asutaan yhä pienemmissä neliöissä ja haasteena on käyttää pieni pinta-ala mahdollisimman tehokkaasti. 

Viisi ratkaisua, jotka tekevät kodistasi suuremman

Viisi ratkaisua, jotka tekevät kodistasi suuremman

Kun yhä useammat asuvat yhä pienemmissä asunnoissa, syntyy kompaktin asumisen inspiroimia uusia ja luovia ratkaisuja. Katso vinkit ja tuotteet, joilla loihdit esiin pintoja, joita et tiennyt sinulla olevan.

Musta on uusi musta

Musta on uusi musta

Valitessasi painikkeita, lasidetaljeja, suihkusuuttimia ja valaisimia huomaat pian, että mattamusta on suosittu väri. Musta on moderni ja ajaton ja sopii erinomaisesti kaikkiin tiloihin.

Shopping Cart