Inspiraatio

Ikkunapainike, johon liittyy loputtomia käyttömahdollisuuksia

Muistatko, millaista lapsena oli rakentaa LEGO-palikoilla? Samoista palikoista pystyi kokoamaan loputtomasti erilaisia malleja ja versioita. Sama koskee ikkunapainikkeitamme.

Mattamusta: helppo tapa tehdä veneilytarvikkeista muodikkaita

Vuosien varrella veneilytarvikkeet ovat kehittyneet pelkästään käytännöllisistä tarvikkeista myös esteettisesti miellyttäviksi. Vaikka veneilytarvikkeet voivat olla pieniä, niillä on suuri merkitys ja ne vaikuttavat merkittävästi veneen yleisilmeeseen. Et halua tinkiä veneesi ulkonäöstä – eikä sinun tarvitsekaan.

Täydellinen valinta kaikkiin tuulilaseihin

Tutustu ROCAn ainutlaatuiseen pyyhkijäjärjestelmään, joka sopii kaikkiin tuulilaseihin.

Kompaktisti uudella tavalla

Sanonnan Less is More keksijän kerrotaan olevan arkkitehti Ludwig Mies van der Rohe. Nykyisin ilmaisu tarkoittaa kokonaista elämäntapaa, jossa asutaan yhä pienemmissä neliöissä ja haasteena on käyttää pieni pinta-ala mahdollisimman tehokkaasti. 

Viisi ratkaisua, jotka tekevät kodistasi suuremman

Kun yhä useammat asuvat yhä pienemmissä asunnoissa, syntyy kompaktin asumisen inspiroimia uusia ja luovia ratkaisuja. Katso vinkit ja tuotteet, joilla loihdit esiin pintoja, joita et tiennyt sinulla olevan.

Musta on uusi musta

Valitessasi painikkeita, lasidetaljeja, suihkusuuttimia ja valaisimia huomaat pian, että mattamusta on suosittu väri. Musta on moderni ja ajaton ja sopii erinomaisesti kaikkiin tiloihin.