TIETOA MEISTÄ

ROCA Industry | Teräksistä palvelua jo vuodesta 1976

Jokaisessa yrityksessä on omanlaisensa tunnelma, joka on havaittavissa heti kynnyksen yli astuttaessa. ROCA Industryn tuotteet heijastavat yrityksemme tunnelmaa. Pieniä yksityiskohtia, joihin ei ehkä kiinnitä huomiota ensimmäisenä. Saranoita, vetimiä, kannakkeita, listoja, heloja, lukkoja ja muita tuotteita, jotka huomataan vasta kun niitä käytetään. Silloin tunnet eron.

Tuotteidemme laatu näkyy sekä materiaaleissa että muotoilussa. Niissä on usein käteviä ratkaisuja, jotka tekevät tuotteiden käytöstä turvallista. Valmistamme jatkuvan kehitystyön ja tiukan testauksen avulla tuotteita, jotka kestävät vuodesta toiseen. Mielestämme tämä on kestävän kehityksen perusta.

Tuotteemme heijastavat koko yritystä. Vaikka yrityksemme toimii jo viidettä vuosikymmentä, olemme edelleen uteliaita ja suhtaudumme kehittymiseen intohimoisesti. Kuuntelemme aina asiakkaidemme tarpeita. Kaikki työntekijämme ovat taitavia tekemään nopeita mutta tietoon perustuvia ja erittäin luotettavia päätöksiä. Tehtaamme ovat olleet osa yritystämme jo sukupolvien ajan ja niissä tiedetään tarkalleen, miten toimimme ja mitä haluamme.

ROCA wipers

Toimimme ympäri maailmaa. Pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa (Tyresössä) ja meillä on tytäryhtiöt Suomessa, Tanskassa, Saksassa, Kiinassa ja Taiwanissa.

Kehitysosastomme on erittäin tärkeä osa liiketoimintaamme. Teknikkomme ovat myös sitoutuneita luomaan räätälöityjä ratkaisuja ja kehittämään jo olemassa olevia tuotteita.

Joskus asioista ei saa kovin tarkkaa otetta. ROCAn tuotteiden osalta asia on kuitenkin täysin päinvastoin. Saat tarkan sormituntuman aina käyttäessäsi tuotteitamme.

ROCA on prosessi. Haluatko olla osa sitä?

ROCAlla kuuntelemme aina asiakkaidemme tarpeita. Olet ehkä valmistaja, joka haluaa parantaa tiettyä tuotetta. Sinulla saattaa olla kehitysidea tai uusi haaste. Toisinaan joku myyjistämme tekee uuden ehdotuksen.

Kehitysprosessimme alkaa usein juuri näin. Kun teknikkomme ryhtyvät ideoimaan, uusista malleista ja parannuksista tehdään pian prototyypit, jotka arvioidaan ja joita jatkokehitetään ja testataan perusteellisesti useissa kestävyystesteissä ennen niiden lähettämistä tuotantoon.

Emme kuitenkaan lopeta tähän, vaan jatkamme tuotteen kehittämistä ja parantamista ja suunnittelemme siihen liittyviä ja täydentäviä tuotteita yhteistyössä asiakkaan ja myyjän kanssa. Näin rakennamme kokonaisen tuotevalikoiman.

Nopean päätöksenteon, horisontaalisen organisaation ja tehtaiden kanssa tehtävän tiiviin yhteistyön ansiosta idean muuttaminen tuotteeksi on nopea prosessi.

Kuunteleminen, asiaan perehtyminen, pohtiminen ja helposti toteutettavan ratkaisun keksiminen voi kuulostaa yksinkertaiselta ja ilmeiseltä. Mutta onko se aina todella näin yksinkertaista? Kyllä – kun näin on totuttu toimimaan, eikä päätöksen tekemisessä kestä pitkään. Juuri näin me toimimme. Tiedot ovat aina helposti saatavissa ja päätöksenteko on nopeaa. Suhtaudumme myös työhömme intohimoisesti.

ROCA: perustiedot
  • ROCA on vuonna 1976 perustettu perheyritys.

  • Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee yhteensä 50 työntekijää. Pääkonttori sijaitsee Tukholmassa (Tyresössä) ja yrityksellä on tytäryhtiöt Suomessa, Tanskassa, Saksassa, Kiinassa ja Taiwanissa.

  • ROCA pyrkii toiminnassaan aktiivisesti pienentämään ympäristövaikutustaan ISO 14001:2015 -standardin mukaisesti. Laatu on avainsana kaikessa mitä teemme, ja meillä on ISO 9001:2015 -sertifiointi.

  • Toimintaohjeissamme kuvailemme, kuinka haluamme toimia vastuullisesti kaikilta osin.
Shopping Cart