Inspiraatio

Lars Wänglund

"Todiste siitä, että onnistuin tuotesuunnittelijana"

Kurkista ROCA:n tuotesuunnittelun verhojen taakse ja lue tarina uudesta teleskooppituesta Regalista. Miten se kehitettiin? Minkälaisia haasteita projektin aikana ilmeni? Pidimme juttutuokion Lars Wänglundin kanssa, joka on luonut tämän tuotteen.

Ivan Calic

ROCA:n tuotevalikoimasta ja nopeista toimituksista on helppo pitää

Vain muutamassa vuodessa ROCA on noussut yhdeksi Ekströms Glas:n tärkeimmistä tavarantoimittajista. Syinä tähän kehitykseen ovat ROCA:n kasvava tuotevalikoima, erinomainen asiakaspalvelu ja nopeat toimitukset. Näin kertoo Ivan Calic, lasituotteiden liiketoimintapäällikkö Ekströms Glas:lta.

Heavy-duty vehicle, pic by Pixabay

[UKK] Pyyhkijäjärjestelmät raskaisiin kulkuneuvoihin

Pyyhkijäjärjestelmien myyntipäällikkönä minulta kysytään usein neuvoa oikean tuotteen valintaan. Tämä pätee erityisesti maa-ajoneuvoihin ja raskaampaan kalustoon. Seuraavassa listaan usein kysyttyjä kysymyksiä ja annan vastaukset niihin.

Markard

"Oikea tuote oikeaan aikaan“

ROCA:n saranoille löytyy monia muitakin käyttökohteita kuin sisätilat tai veneet. Erinomaisena esimerkkinä tästä toimii saksalainen yritys L.T. Cases. Kyseinen yritys on valmistanut DJ-tarvikkeita yli 30 vuotta ja he käyttävät Rakego-saranoita. 

Essi Sundman

“Olen vaikuttunut intohimosta, jolla ROCA-tiimi työskentelee”

Lasilinkki Oy, perinteinen lasialan perheyritys, on yksi ROCA:n pitkäaikaisia asiakkaita. Keskustelimme yrityksen toimitusjohtaja Essi Sundmanin kanssa yhteistyöstä ROCA:n kanssa.

Eivind

“Sujuva yhteistyö ja nopeat toimitukset”

Norjalaisen kalustevalmistaja Hodneland Bygginnredningin osaomistaja Eivind Hodneland kiinnittää paljon huomiota siihen, kenen kanssa hänen yrityksensä tekee yhteistyötä. Me kysyimme häneltä, miksi hän päätyi yhteistyöhön ROCA Industryn kanssa. 

Jari Jukka

"ROCA-laatuun voi aina luottaa"

Haastattelimme JVG Laseja Oy:n toista yrittäjää, Jari Gustafssonia, ja kyselimme hänen kokemuksiaan ROCA:sta. ”En muista yhtään reklamaatiota”, toteaa Jari Gustafsson tyytyväisenä. Lue Jarin ajatuksia niin ROCA:sta kuin ylipäänsä lasitusalasta tästä asiakashaastattelusta.

Door hinge

[Opas] Ovisarana: Jokaisen oven ratkaisevan tärkeä komponentti

Ovisarana ei ole ehkä ensimmäinen mieleen tuleva asia, kun puhutaan sisustussuunnittelusta tai kodin remontoinnista. Näillä pienillä komponenteilla on kuitenkin merkittävä rooli kotimme toimivuuden ja esteettisyyden kokonaisuudessa.

Brackets

Kuinka asentaa hyllyn teleskooppituki?

Hyllyt ovat käytännöllinen ja monipuolinen lisä kaikkiin asuintiloihin tarjoten koristeellisen paikan arvokkaille tavaroille, säilytyspaikan kirjoille tai jopa mahdollisuuden toimivan työpisteen luomiselle. Mutta entä jos tilaa on rajoitetusti tai haluat säilyttää tilassa minimalistisen ilmeen myös silloin, kun hyllytaso ei ole käytössä? 

RD

“Meillä ei ole mitään syytä kokeilla toista pyyhkijäjärjestelmää"

Yhteistyö, joka perustuu kommunikaatioon ja luottamukseen, sekä oleellisesti myös W50-pyyhkijäjärjestelmään, joka kestää äärimmäisissäkin olosuhteissa. Näin Nancy Bullert R&D Panzerglasista kuvailee yrityksensä jo yli 10 vuotta kestänyttä yhteistyötä ROCA Industryn kanssa.

Shopping Cart