Uutiset

Prestige

Esittelyssä ROCA:n Prestige kosteiden tilojen lasitushelat

Tutustu ROCA:n uusiin Prestige-sarjan kosteiden tilojen lasitusheloihin, jotka tarjoavat modernin muotoilun, kullanvärisen viimeistelyn sekä piilotetut ruuvit tyylikkään lopputuloksen saavuttamiseksi. Lue artikkelistamme, kuinka uutuushelat sopivat lasialan ammattilaisille, kylpyhuoneasiantuntijoille tai urakoitsijoille. 

Ukraina

ROCA Industry jatkaa siviilien tukemista Ukrainassa

Siitä asti, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, tuhansilta ukrainalaisilta on riistetty koti, rahat, vaatteet, ruoka ja käytännössä kaikki välttämättömät arjen asiat. Tukeakseen viattomia hyökkäyksen uhreja, ROCA Industry jatkaa osallistumistaan humanitaariseen varainkeruuseen. 

Glass wall configurator

Päivityksiä ROCA Industry:n suunnitteluohjelmissa

ROCA Industry:n lasiseinän ja lasioven suunnitteluohjelmat toimivat nyt entistä sulavammin niille käyttäjille, jotka haluavat tehdä omat suunnitelmansa. Näkyvin päivitys koskee ostoskoria. 

New, stronger cable transfer for public environment

Uusi vahvempi ylivientisuoja julkisiin tiloihin

ROCA Finland esittelee uudet tuotteet ovihelojen kategoriassa - ylivientisuoja 5212-W:n ja 5212-RW:n. Tuotteille on ominaista teräsvaijeri, joka kestää jopa 120 kilon vetokuormia. Tämän ansiosta kyseiset ylivientisuojat sopivat erinomaisesti kovaan käyttöön tai jopa ilkivaltaa vastaan.

Reduce

ROCA Industry ottaa lisäaskeleen hiilijalanjäljen pienentämiseksi

Vuoden 2023 huhtikuun 1. päivästä lähtien, ROCA Industry ostaa kierrätettyä alumiinia ja vähentää näin hiilidioksidipäästöjä. Yhden alumiinitonnin kierrättäminen säästää yhdeksän tonnia CO2-päästöjä.

Robust

3 uutta ominaisuutta Robust-kannattimiin

Me arvioimme Rocalla jatkuvasti tuotteitamme. Teemme myös päivityksiä ja parannuksia aina, kun huomaamme niille tarpeen. Tulossa olevassa uudistuksessa, tuomme Robust-kannattimiin kolme parannusta. Kerromme tarkemmin uudistuksista tässä blogiartikkelissa.

Decibel Sliding Door

Decibel-liukuovi – ääntä vaimentava uutuus

Rakennushelojen valmistaja ROCA Finland Oy esittelee uuden Decibel-liukuoven, joka vaimentaa ääntä. Tuote sopii erinomaisesti toimistotiloihin ja muihin julkisiin rakennuksiin, missä äänen vaimentaminen on tärkeää.

RG-251

Ammattilaiset pitävät lasioven salvastamme

RG-251, lasioven salpa on yksi Rocan tuotevalikoiman tämän vuoden uutuuksista. Tarjosimme tuotteen ilmaiseksi asiakkaidemme testattavaksi ja tässä on heidän reaktioitansa!

ROCA at Nordbygg

ROCA Industry menestyi  Nordbygg 2022 -messuilla

"Vihdoinkin on myyntimessujen aika" - Kaksi vuotta elimme ilman isoja tapahtumia ja kasvokkain tapaamisia, ja nyt vihdoin rakennus- ja kiinteistöalan yritykset pystyivät kokoontumaan Nordbygg -messuilla. ROCA Industry oli paikalla oman osastonsa kanssa. Lue, mitä osastolla esiteltiin ja mitä palautetta me saimme!

Varo vääriä sähköposteja "Rocalta"

Varoitus! Rocan nimissä on lähetetty sähköpostia, jossa kerrotaan tilinumeromme vaihtuneen ja pyydetään maksamaan avoimet laskut tällä uudelle tilille.

Shopping Cart