Uutiset

Robust

3 uutta ominaisuutta Robust-kannattimiin

Me arvioimme Rocalla jatkuvasti tuotteitamme. Teemme myös päivityksiä ja parannuksia aina, kun huomaamme niille tarpeen. Tulossa olevassa uudistuksessa, tuomme Robust-kannattimiin kolme parannusta. Kerromme tarkemmin uudistuksista tässä blogiartikkelissa.

Decibel Sliding Door

Decibel-liukuovi – ääntä vaimentava uutuus

Rakennushelojen valmistaja ROCA Finland Oy esittelee uuden Decibel-liukuoven, joka vaimentaa ääntä. Tuote sopii erinomaisesti toimistotiloihin ja muihin julkisiin rakennuksiin, missä äänen vaimentaminen on tärkeää.

RG-251

Ammattilaiset pitävät lasioven salvastamme

RG-251, lasioven salpa on yksi Rocan tuotevalikoiman tämän vuoden uutuuksista. Tarjosimme tuotteen ilmaiseksi asiakkaidemme testattavaksi ja tässä on heidän reaktioitansa!

ROCA at Nordbygg

ROCA Industry menestyi  Nordbygg 2022 -messuilla

"Vihdoinkin on myyntimessujen aika" - Kaksi vuotta elimme ilman isoja tapahtumia ja kasvokkain tapaamisia, ja nyt vihdoin rakennus- ja kiinteistöalan yritykset pystyivät kokoontumaan Nordbygg -messuilla. ROCA Industry oli paikalla oman osastonsa kanssa. Lue, mitä osastolla esiteltiin ja mitä palautetta me saimme!

Varo vääriä sähköposteja "Rocalta"

Varoitus! Rocan nimissä on lähetetty sähköpostia, jossa kerrotaan tilinumeromme vaihtuneen ja pyydetään maksamaan avoimet laskut tällä uudelle tilille.

Helsingfors - Taapio Haaja Pexels

We are looking for a Finnish translator with SEO knowledge

ROCA Industry is looking for a Finnish translator (SEO knowledge necessary). Your duties will be the translation of content from English to Finnish. Content to be translated includes product descriptions, blog posts, or marketing emails.

Webinaari

ROCAn “Kevät salonki” sai huippu arvostelut!

Hutikuussa järjestimme useita webinaareja tuote uutuuksista. Yleisö otti sarjan hyvin vastaan ja 80-100% osallistujista piti webinaareja hyvinä ja heidän mielestä puolituntia kannatti kuunnella mitä meillä oli kerrottavaa. Toivomus oli, että näitä järjestettäisiin tulevaisuudessa lisää.

ROCA Decibel

Tervetuloa verkkoseminaariin 19. helmikuuta

Nyt sinulla on tilaisuus tavata ROCA: n henkilökuntaa verkossa ja oppia lisää uusista tuotteistamme.

Entistä turvallisempi ja tyylikkäämpi

Entistä turvallisempi ja tyylikkäämpi

Julkaisemme pian uuden lisäyksen jatkuvasti kasvavaan ikkunapainikevalikoimaamme: WH-3010 on kapea ja turvallinen painike, jossa lukkorunko on painikkeen päällä. 

Pehmeästi sulkeutuva Rakego

Pehmeästi sulkeutuva Rakego

Rakego on ainutlaatuinen teleskooppituki, jota voidaan käyttää kaikkialla: veneissä, hyötyajoneuvoissa, sairaalavaunuissa, kahviloissa, myymälöissä ja toimistoissa. Hidastin mekanismi mahdollistaa pöytälevyn tai istuimen laskemisen entistä hitaammin, mikä parantaa turvallisuutta.

Shopping Cart